חשוב להוסיף מלח כדי שהבצק לא יהיה תפל. מרדדים אותו וממלאים בתערובת של פטה, מוצרלה ובצל ירוק. אפשר ואפילו מומלץ לגוון עם המלית: להוסיף לגבינות חציל קלוי, בצל מטוגן או עלי תרד קצוצים.
כל המתכונים של אורלי פלאי נמצאים בבלוג סירפלא
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מערבבים קמח ויוגורט עם מלח בקערה עד לקבלת בצק. מכסים ומניחים לו למשך חצי שעה.
2
מחלקים ל-5 חלקים שווים ומרדדים כל חלק דק דק.
3
ממלאים בכף-שתיים מלית בצל ירוק וגבינות ומקפלים לחצי.
4
מחממים טוסטר וקולים על חום בינוני 2-3 דקות עד שהבצק זהוב ואפוי.