נסו לשדך להם ריבה — התוצאה תפתיע גם את הספקנים שביניכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקראמבל:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס במנז'טים (או משמנים היטב ומקמחים).
2
מכינים קראמבל: מעבדים קמח, חמאה ומלח במעבד מזון לקבלת פירורים. מכסים ושומרים במקרר.
3
מכינים את תערובת המאפינס ואופים: מערבבים שני סוגי קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה.
4
בקערה נפרדת טורפים ביצים עם שמן ויוגורט. מאחדים את שתי התערובות. מוסיפים קישואים ופרומעז ומערבבים קלות.
5
יוצקים את התערובת לתבנית שקעים ומפזרים מלמעלה את תערובת הפירורים. .
6
אופים 25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).