בהולנדית הפנקייקים האלה נקראים פופרציס. החביתיות הקטנות האלה הולכות נפלא עם כל סוג של גלידה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.
2
מוסיפים חלב, מים, חלמונים וחמאה מומסת, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכניסים לבקבוק לחיץ.
3
יוצקים עיגולים קטנים מהתערובת למחבת טפלון משומנת וחמה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומעבירים לצלחת. מגישים עם כל סוג של גלידה ועם רוטב שוקולד, פירות ו/או סירופ מייפל איכותי.