החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלבי טפיוקה
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים חלב ומים לרתיחה בסיר. מוסיפים טפיוקה ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.
2
מוסיפים סוכר ומי קוקוס ומביאים לרתיחה שנייה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד 15 דקות. מערבבים מדי פעם.
3
מסירים מהכיריים ומוסיפים מי ורדים. מצננים היטב. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 5 ימים.
4
לפני ההגשה: מערבבים בעדינות את המלבי הצונן עם פירות חתוכים ומעטרים בפרחי מאכל.
5
גיוון: מוסיפים בהגשה מעט מרקחת פירות משובחת, רצוי תוצרת בית.