ממליחים מעט גם אחרי הצלייה כדי ליהנות מניחוח עז יותר של העשבים. המלח מעולה גם לתיבול דגים נאים וגם מנות כמו ירקות צלויים, סלטים וגבינות.
גיוון: מערבבים 20 גרם מלח עם 1 כף אבקת ליקריץ לקבלת מלח אניסי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־140 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מערבבים פטרוזיליה, שום, צ'ילי, תימין וזעתר ומפזרים בשכבה אחידה בתבנית. אופים חצי שעה, מדי פעם מערבבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
2
מערבבים עם המלח ושומרים בקופסה אטומה.