מתכון

מרק ברווז אסייאתי

למי שמאס במרק עוף הגיע הזמן להתקדם לשלב הבא במטבח - מרק ברווז

4,295 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
מרק ברווז אסייאתי של השף חיים טיבי. צילום: בן יוסטר
מרק ברווז אסייאתי של השף חיים טיבי. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים 4 ליטרים מים בסיר גדול, מוסיפים את העצמות ומרתיחים. שופכים את המים, שוטפים את העצמות ומחזירים לסיר. ממלאים שוב מים ומוסיפים את העצמות הנקיות.

2

מוסיפים לסיר את הבצלים, הגזרים, הסלרי והכרשות ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים במשך 45 דקות. מסננים את הציר (שומרים את הירקות בצד) ומחזירים לסיר (ללא הירקות והעצמות).

3

מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית (בבעבוע קל) עד שבשר הברווז רך ונימוח. מתקנים תיבול. מגישים את המרק עם הירקות.