החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים 4 ליטרים מים בסיר גדול, מוסיפים את העצמות ומרתיחים. שופכים את המים, שוטפים את העצמות ומחזירים לסיר. ממלאים שוב מים ומוסיפים את העצמות הנקיות.
2
מוסיפים לסיר את הבצלים, הגזרים, הסלרי והכרשות ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים במשך 45 דקות. מסננים את הציר (שומרים את הירקות בצד) ומחזירים לסיר (ללא הירקות והעצמות).
3
מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית (בבעבוע קל) עד שבשר הברווז רך ונימוח. מתקנים תיבול. מגישים את המרק עם הירקות.