גיוונים:
• מחליפים את הבצקניות באטריות.
• מבשלים את המרק עם גריסים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצקניות
אופן ההכנה
מכינים את המרק
1
מחממים שמן בסיר גדול, מוסיפים את כל הירקות וגם שמיר ומאדים 7 דקות תוך כדי ערבוב.
2
מוסיפים כורכום, מלח ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה מבשלים 40-30 דקות עד שהירקות מתרככים.
מכינים את הבצקניות
3
מערבבים ביצים וקמח בקערה לתערובת במרקם של גבינה לבנה.
4
מטפטפים למרק בצקניות מהתערובת בעזרת שתי כפיות, מבשלים אותן 8 דקות ומגישים את המרק.