החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר גדול מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום. מטגנים 3-4 דקות.
2
מוסיפים את העגבניות ואת הרסק. מבששלים עוד כ-5 דקות.
3
מוסיפים את המים או ציר הירקות, את העדשים, את הקטניות ואת התבלינים (עלי דפנה, אורגנו, בזיליקום, רוזמרין). מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה.
4
מוסיפים את הקישואים ואת הפסטה וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת, עד שהפסטה רכה אך לא יותר מדי (שהייה בנוזל המרק תרכך אותה עוד יותר). מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם.
5
ניתן להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת (חלבי).
הצעת הגשה
6
מגישים לצד המרק ברוסקטות שום.