החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרק:
לטוסטונים:
אופן ההכנה
מכינים את המרק:
1
מיסים חמאה בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה ומאדים בה את הבצל 10 דקות עד שהוא שקוף, מידי פעם מערבבים.
2
מוסיפים את שימורי העגבניות והמים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 10 דקות מעל להבה בינונית. מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר או מעבד מזון ומתבלים. לפני ההגשה מחזירים את המרק לסיר ומחממים.
קולים את הטוסטונים:
3
בזמן שהמרק מתבשל מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מניחים את פרוסות הבאגט בתבנית ומעל לכל פרוסה מניחים פרוסת מה-עז. קולים את הפרוסות 8 דקות או עד להזהבה.
5
מגישים את המרק עם שני טוסטונים בכל צלחת.