החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לבצק מדביק:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את המלית
1
: מחממים מחבת עם שמן זית על להבה בינונית ומטגנים בצל כ-8 דקות עד לקבלת צבע קרמלי. מוסיפים בשר ומטגנים 2 דקות תוך כדי פירור במזלג עד שצבעו של הבשר משתנה. מסירים מהכיריים, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים.
מכינים את הסיגרים:
2
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
3
פורשים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים כף מהמלית על צד העלה הקרוב אלינו במרחק של 3 ס"מ מהשוליים ומקפלים את השוליים הקרובים על המלית. מקפלים את שני צידי העלה כלפי פנים ומגלגלים לסיגר כמעט עד הסוף. מורחים מעט בצק מדביק על השוליים וסוגרים לסיגר הדוק.
4
מטגנים את הסיגרים בשמן החם ומגישים מייד עם מעט טחינה ועריסה.