רוצים להשקיע יותר?
מכינים פלפלים קלויים ומוחמצים תוצרת בית: מניחים אותם תחת גריל לוהט או על להבת כיריים והופכים עד שהקליפה משחירה וניתקת מכל הצדדים. מניחים בכלי אטום לקירור. מקלפים, מגרענים ומשהים בחומץ לפחות שעתיים. אפשר להוסיף לתחמיץ שיני שום פרוסות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים פלפלים עם חומץ, תימין ושום ומשהים לפחות 15 דקות ועד שעתיים-שלוש.
2
לפני ההגשה מוסיפים עגבניות שרי, זיתים, עלי בזיליקום וצלפים. יוצקים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.