החומרים טבלת מידות ומשקלות
מיונז ביתי (לכ-400 מ"ל)
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה במים מומלחים עד שהם כמעט רכים.
2
מסננים, משאירים בסיר ומחזירים לכ-10 דקות של "בישול יבש": מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עד שהם רכים.
3
מנערים והופכים מדי פעם כדי שלא יידבקו לתחתית הסיר.
4
מצננים כחצי שעה ובוצעים לחתיכות גסות (עם הקליפה).
5
מניחים בקערה תפוחי אדמה, תפוחי עץ, פטרוזליה, בצל ירוק, סלרי אמריקאי ומיונז ביתי ומערבבים עד שהמיונז עוטף את כל החומרים.