החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט
אופן ההכנה
1
עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ואופים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות.
2
מצננים ומקלפים.
3
חותכים את הסלקים לרבעים לאורכם ופורסים כל רבע לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
4
קולים את הצנוברים עם מעט שמן זית עד שהם משחימים קלות.
5
מעבדים את כל מרכיבי הוויניגרט מלבד השמן במעבד מזון. מזלפים את השמן באטיות ומתבלים במלח ופלפל.
6
מתבלים את פרוסות הסלק במעט מלח, מזלפים עליהן את הוויניגרט, מערבבים היטב ומפזרים את הצנוברים.