החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים ידנית את כל החומרים מלבד הסוכר בקערה (ניתן לערבב במיקסר עם וו גיטרה). הבצק שיתקבל יהיה רטוב מאוד ודביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים כשעה, עד להכפלת הנפח.
2
לאחר שעה טופחים על הבצק בעדינות להוצאת בועות האוויר, לשים פעם אחת, מכסים שוב בניילון נצמד ומניחים במקום חמים כ-30 דקות, לתפיחה שנייה.
3
מחממים שמן בסיר רחב ועמוק ל-160 מעלות. בידיים רטובות קורצים מהבצק חתיכה בגודל הרצוי. יוצרים חור באמצעה עם האצבע ומניחים בשמן החם. מטגנים כל צד כ-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב יפה.
להגשה
4
מוציאים אל מגש מרופד בנייר סופג. מחכים כ-30 שניות שהשמן העודף ייספג ומגלגלים בסוכר. מגישים חם.