החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
למלית:
אופן ההכנה
1
חותכים את כיפות העגבניות ושומרים אותן בצד. מרוקנים את העגבניות וזורקים את תכולתן.
2
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים צנוברים ומזהיבים קלות. מוסיפים פתיתים, מטגנים שניות אחדות וממשיכים בבישול לפי הוראות היצרן.
3
מוסיפים לפתיתים המבושלים זיתים, עשבי תיבול, שום, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
4
מחממים תנור ל-200 מעלות.
5
ממלאים כל עגבנייה ב-2 כפות מלית, מניחים מעל את מכסה העגבנייה, ומסדרים בצפיפות בתבנית חסינת חום עם מעט מים.
6
אופים כ-40 דקות, עד שהעגבניות רכות וקליפתן מתקמטת. זורים מעל פטרוזיליה ומגישים.