החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו.
2
מטגנים במחבת בייקון עם 30 גרם סוכר על להבה בינונית 5 דקות עד שהסוכר נמס ועוטף את הבייקון. מצננים.
3
שמים בקערה קמח, תבלינים, סוכר חום, סודה לשתייה ואת הבייקון המסוכר ומערבבים.
4
שמים בקערה אחרת חמאה מומסת ודבש ומערבבים. מוסיפים את תערובת החמאה לקערה עם החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ לקבלת בצק רך.
5
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה למלבן בעובי 1/2 ס"מ. מסירים את נייר האפייה העליון ומעבירים את מלבני הבצק לתבניות תנור.
6
אופים כ- 12 דקות עד שהבצק הופך יציב. מוציאים מהתנור וחותכים מייד בסכין חדה למעוינים בגודל שווה.