החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם מייפל
אופן ההכנה
מכינים את העוגיות
1
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, מלח ותמצית וניל. מוסיפים בהדרגה קמח ואחר כך אגוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד.
2
יוצרים מהבצק נקניק עבה ומעבירים למקרר לכחצי שעה או למקפיא לכ־10 דקות עד שהבצק יציב ונוח לעבודה. מחממים תנור ל־170 מעלות. פורסים את הגליל לעיגולים בעובי אצבע, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־12 דקות עד שהעוגיות משחימות.
מכינים קרם מייפל
3
מכינים קערה עם קרח ושומרים אותה בצד או במקפיא. מחממים שמן וסירופ מייפל בבן מארי כ־5 דקות על אש בינונית (אם יש מדחום לבישול, עד לטמפרטורה של 110 מעלות). מעבירים את הקערה מעל קערת הקרח שהכנו מראש ומקררים. מערבלים את התערובת במיקסר עם וו גיטרה כ־5 דקות. מוסיפים חמאה וממשיכים לערבל עד לקבלת קרם.
4
מכינים קערה עם קרח ושומרים אותה בצד או במקפיא. מחממים שמן וסירופ מייפל בבן מארי כ־5 דקות על אש בינונית (אם יש מדחום לבישול, עד לטמפרטורה של 110 מעלות). מעבירים את הקערה מעל קערת הקרח שהכנו מראש ומקררים. מערבלים את התערובת במיקסר עם וו גיטרה כ־5 דקות. מוסיפים חמאה וממשיכים לערבל עד לקבלת קרם.
5
מורחים על מחצית מהעוגיות קרם מייפל וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.