את העוגה מגישים כשהיא קרה מאוד עם רוטב לבחירתכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים במים את הקשיו עם המלח ללילה. למחרת מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להתרככות המלאה של הקשיו.
2
מסננים את הקשיו ומעבירים לבלנדר ביחד עם מיץ הלימון, שמן קוקוס והחלב סויה וטוחנים עד לקבלת מחית חלקה מאוד ללא גרגירים.
3
מקציפים את הקצפת הצמחית עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קצף יציב.
4
מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך מחית הקשיו עד לקבלת מוס אוורירי.
5
מעבירים לכלי הגשה ושומרים בקירור למשך 6-7 שעות עד להתייצבות המסה בכלים.
6
מגישים קר מאוד עם רוטב שאוהבים (טופי, קרמל, שוקולד..).