החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בוזקים את הסוכר על חצאי הבננות ושורפים בעזרת ברנר או בעזרת כף שמחממים על האש ומצמידים לבננות.
2
כשהקרמל מתקרר ומתקשה מקלפים את הבננות.
3
מורחים את הפיתות בשוקולד, מניחים את הבננות ומפזרים את האגוזים.
כריך השוקולד הרגיל יכול לקבל שדרוג קטן וזריז עם תוספת של בננות מקורמלות
בוזקים את הסוכר על חצאי הבננות ושורפים בעזרת ברנר או בעזרת כף שמחממים על האש ומצמידים לבננות.
כשהקרמל מתקרר ומתקשה מקלפים את הבננות.
מורחים את הפיתות בשוקולד, מניחים את הבננות ומפזרים את האגוזים.