מתכון

פלפלים ירוקים כבושים

זוהי גרסה מהירה לפלפלים חריפים כבושים בהשראת המטבח המקסיקני, וכיף להגיש אותם כמעט עם כל דבר

15,373 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
פלפלים ירוקים כבושים של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי
פלפלים ירוקים כבושים של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתחמיץ

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי התחמיץ בסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. מסירים מהאש ומצננים. מעבירים פלפלים ירוקים חריפים ושיני שום לצנצנת מעוקרת ויוצקים את התחמיץ. אוטמים היטב ומשהים ל־5 שעות. מעבירים למקרר. הפלפלים נשמרים כחודש בקירור.