מתכון

פנקייק כוסמת

פנקייק בריא במיוחד, בלי קמח לבן או ביצים. אם תזכרו להנביט את הכוסמת מראש, המנה תהיה מוכנה תוך דקות ספורות

20,407 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
פנקייק כוסמת מתוך הספר "נפלאות ההנבטה". צילום: כנה שכטר
פנקייק כוסמת מתוך הספר "נפלאות ההנבטה". צילום: כנה שכטר

נקודת ההתכה של שמן הקוקוס היא גבוהה יותר מאשר זו של שאר השמנים מהצומח. לכן, אם אנו נאלצים לחמם שמן – עדיף שמן קוקוס.

את הכוסמת יש להנביט יום מראש

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים בבלנדר את הכוסמת, המים, הסילאן, הסודה לשתייה ושמן הקוקוס.

2

מחממים מחבת. כשהיא רותחת משמנים אותה בנייר סופג טבול בשמן קוקוס. יוצקים עיגולים למחבת וכשמוכן הופכים לצד השני.

מתכון מתוך הספר "נפלאות ההנבטה" של כנה אמונה שכטר, הוצאת "פוקוס ספרים לבריאות", 180 ע"מ, 128 שקלים. 

כריכת הספר "נפלאות ההנבטה". צילום: כנה אמונה שכטר
כריכת הספר "נפלאות ההנבטה". צילום: כנה אמונה שכטר