נקודת ההתכה של שמן הקוקוס היא גבוהה יותר מאשר זו של שאר השמנים מהצומח. לכן, אם אנו נאלצים לחמם שמן – עדיף שמן קוקוס.
את הכוסמת יש להנביט יום מראש
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים בבלנדר את הכוסמת, המים, הסילאן, הסודה לשתייה ושמן הקוקוס.
2
מחממים מחבת. כשהיא רותחת משמנים אותה בנייר סופג טבול בשמן קוקוס. יוצקים עיגולים למחבת וכשמוכן הופכים לצד השני.
מתכון מתוך הספר "נפלאות ההנבטה" של כנה אמונה שכטר, הוצאת "פוקוס ספרים לבריאות", 180 ע"מ, 128 שקלים.