החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחצית מכמות שמן הזית במחבת (עדיף מחבת שמתאימה גם לתנור). מוסיפים את הירקות ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
2
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים אותה למחבת. שומרים את מי הבישול. מוסיפים פרמזן וממשיכים לבשל כ־10 דקות. מכבים את האש, מוסיפים ביצים טרופות ומערבבים היטב.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות. מעבירים את הפסטה עם הירקות לתבנית פיירקס (או משאירים במחבת). מניחים מעל כמה כפיות ריקוטה, מפזרים עלים ירוקים ומוסיפים 1-2 כוסות ממי הבישול. אופים 15-20 דקות לא מכוסה עד שהפסטה אפויה ויציבה.