החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
אופן ההכנה
חולטים את הירקות (אפשר מראש)
1
חולטים כל ירק בנפרד במים רותחים עד שהוא במרקם אל-דנטה. את הסלקים חולטים אחרונים, שכן הם צובעים את המים בסגול. הבצלים הירוקים, שהם רכים ממילא, פטורים מחליטה.
מכינים את הבלילה
2
מערבבים קמח חומוס, קינמון, אבקת אפייה ומלח בקערה. מוסיפים מים בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה בסמיכות של בלילת פנקייק.
מטגנים ומגישים
3
מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים ירקות בבלילה ומטגנים בסבבים, כל סוג בנפרד, עד הזהבה. מעבירים לצלחות הגשה.