הדובדבנים מתקרמלים במחבת והעסיס שהם מגירים נספג בפרוסות הטופו, והצ'ילי – נותן קונטרה עוקצנית וכיפית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מושחים קוביות טופו ב־2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת כבדה ומטגנים דובדבנים וצ'ילי 3־4 דקות, עד שהדובדבנים מתרככים מעט ומתחילים להגיר נוזלים. מוסיפים שום, את הטופו ועשבי תיבול וצורבים 2־3 דקות מכל צד, עד שמופיעים על הטופו סימני חריכה יפים. מדי פעם יוצקים מהמים ומטלטלים את המחבת כדי שהדובדבנים לא יישרפו. מגישים חם.