החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים היטב לעיסה. יוצרים מהבצק כדורים ומניחים אותם על משטח מקומח. משטחים את הכדורים על ידי רידוד במערוך.
2
מטגנים את העיגולים השטוחים במחבת ללא שמן במשך כמה שניות מכל צד.
מתכון בסיסי לבצק ההודי הקלאסי שהולך טוב עם מגוון רטבים
מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים היטב לעיסה. יוצרים מהבצק כדורים ומניחים אותם על משטח מקומח. משטחים את הכדורים על ידי רידוד במערוך.
מטגנים את העיגולים השטוחים במחבת ללא שמן במשך כמה שניות מכל צד.