מתכון

צ'אפטי

מתכון בסיסי לבצק ההודי הקלאסי שהולך טוב עם מגוון רטבים

3,169 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
צ'אפטי של אלעזר אסטיוקר. צילום וסטיילינג: דניאל לילה
צ'אפטי של אלעזר אסטיוקר. צילום וסטיילינג: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים היטב לעיסה. יוצרים מהבצק כדורים ומניחים אותם על משטח מקומח. משטחים את הכדורים על ידי רידוד במערוך.

2

מטגנים את העיגולים השטוחים במחבת ללא שמן במשך כמה שניות מכל צד.