שימו לב: בגלל תוספת המסקרפונה הממרח מחזיק מעמד רק שלושה ימים במקרר. לא נראה לכם שתצליחו לסיים את כל הכמות? הכינו צנצנות קטנות וחלקו לחברים — הם יודו לכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
יוצקים פורט לסיר קטן ומביאים לרתיחה עדינה. מצמצמים על הלהבה הנמוכה ביותר כחצי שעה או עד שנותרת כוס אחת של נוזל מרוכז.
2
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הגבינות ומעבדים בעזרת להב מתכת כ-3 דקות למחית חלקה ואחידה.
3
מעבירים לצנצנות ומצננים.
4
לפני ההגשה אפשר לעטר בעלים ירוקים.