בצלי הזה יש חיבור בין שתי התרבויות של שוודיה ועיראק. לקחתי את צלי הבשר המסורתי והוספתי לו נגיעות סקנדיביות עם חרדל, בירה ומגוון פטריות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את השמן בסיר רחב וצורבים את נתח הבשר בכל צדדיו עד השחמה.
2
מוסיפים את פטריות היער, הגזרים והבצלים ומטגנים במשך כמה דקות.
3
מוסיפים את המים, הבירה, החרדל, המלח והפלפל ומרתיחים. מקטינים את האש, מכסים ומבשלים במשך 3 שעות, עד שהבשר רך.
4
מקפיצים את פטריות האנוקי והשמפיניון במחבת.
5
פורסים הבשר ומגישים עם הפטריות מעל.