חשוב לבחור תפוחי אדמה קטנים ובגודל אחיד ככל האפשר על מנת לאפשר צלייה אחידה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מבשלים שני סוגי תפוחי אדמה ובייבי בטטות במים רותחים עד לריכוך.
2
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3
חוצים את הירקות המבושלים ומערבבים עם ראשי שום, עשבי תיבול, שמן, מלח ופלפל בקערה גדולה. מעבירים לתבנית ומוסיפים ארטישוקים.
4
צולים 20 דקות עד שהירקות זהובים.
להגשה
5
מפזרים עשבי תיבול טריים.