2 תבניות שקעים (עדיף סיליקון או תבניות קרטון)
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
אופן ההכנה
1
ממסים את השוקולד עם השמן מעל בן מרי (אמבט אדים בסיר כפול). מצננים מעט.
2
טורפים את הביצים עם אבקת הסוכר עד שהתערובת לבנה.
3
מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד המומס ואת שני סוגי הקמח, ומערבבים היטב.
4
משמנים את תבניות השקעים בתרסיס שמן ויוצקים מהתערובת לשקעי התבניות עד שליש מגובהן.
5
בכל שקע מניחים על התערובת קוביית שוקולד.
6
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 10 דקות או עד שמתחיל להתגבש בצדדים.