ארוחה אקזוטית בקלי קלות, שילדים ישתגעו עליה. מגישים על אורז לבן מאודה, שיספוג את כל הרוטב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
1
מערבבים את חומרי הרוטב בסיר בינוני ומביאים לסף רתיחה על להבה בינונית. טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים
2
את הקציצות ומבשלים: מערבבים את חומרי הקציצות בקערה. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ.
3
מוסיפים את הקציצות לרוטב הרותח בהדרגה (לא מערבבים, רק מנערים קלות את הסיר כדי לא לפרק את הקציצות) ומביאים שוב לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20-15 דקות עד שהקציצות מוכנות.
4
מגישים חם לצד אורז לבן.