אפשר להשתמש בהם למטרות הרגילות – כתוספת למרק או סלט – ואפשר גם לפורר אותם לקראמבל מתוק-מלוח ולהוסיף לקינוחים. אני שידכתי אותם למוס שוקולד, תפוז, שעועית אזוקי ולוז.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות, קורעים לחם כפרי בידיים לתוך קערה ומתבלים ב-1 כף שמן זית
2
מפדרים את הלחם במעט אבקת קקאו (בעזרת מסננת קטנה), מפזרים קורט קטן של מלח ים אטלנטי, מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
3
מעבירים את התבנית לתנור ואופים 12 דקות עד שהקרוטונים מזהיבים והופכים פריכים מאוד.