מתכון

קרם חציל שחור

קרם החציל השרוף הוא בעל טעמים מעושנים. הדבש מאזן מעט את הטעמים החזקים

5,458 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
פוקאצ'ה של שף תומר טל  עם קרם חציל לבן ושחור. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
פוקאצ'ה של שף תומר טל עם קרם חציל לבן ושחור. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את מרכיבי הקרם במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

2

מסננים את הקרם במסננת צפופה.