החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קוצצים את הגזר, הסלרי והבצל. מחממים בסיר את שמן הזית, מטגנים ומרככים מעט את הירקות.
2
קוצצים בסכין את הכבדים ומכניסים לסיר. מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון והעצמות. מערבבים היטב ומבשלים עד שהבשר מתבשל מעט.
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה כולו.
4
מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה מאוד. מערבבים מדי פעם.
הצעת הגשה
5
מניחים מהראגו בצלחת על פסטה רחבה מבושלת.