החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מוציאים את כתף הטלה מהמקרר כשעה וחצי לפני ההכנה.
2
מחממים תנור ל-250 מעלות במשך כרבע שעה. מניחים את כתף הטלה על תבנית ומכניסים לתנור החם ל-15 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות. לאחר מכן מורידים את החום ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה ורבע.
3
מוציאים מהתנור ומניחים לצינון כשעה. מסירים את הרשת ושולפים את העצם מתוך הנתח. בעזרת סכין חדה פורסים את הנתח דק-דק.
4
מחממים במחבת שמן זית עם הבצלים הפרוסים דק. מוסיפים את הבשר, מתבלים ומטגנים יחד כ-10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה
5
מניחים את הבשר והבצל על צלחת הגשה. מעטרים במעט טחינה, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם פיתה צלויה.