החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם המש והתרד
אופן ההכנה
1
בסיר קטן מבשלים במים את המש עד רכות, מסננים ושומרים את מי הבישול.
2
במעבד מזון טוחנים את המש יחד עם עלי התרד, השום, הטחינה והתבלינים. מוסיפים מעט ממי הבישול כדי שהטחינה תצא אחידה במעבד המזון.
הרכבת הכריכים
3
על 4 פרוסות לחם מורחים קרם מש ותרד.
4
מוסיפים על כל פרוסה חצי חבילה של סלסולי פסטרמה וחצי חבילה של סלסולי כתף בקר.
5
מוסיפים פרוסות צנונית דקות ועלי חילבה טריים.
6
מכסים בפרוסות הלחם שנותרו.