החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
למחבת רחבה עם שמן זית מכניסים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום. מאדים על אש קטנה כ-10 דקות.
2
מוסיפים את העגבניות החתוכות והכמון ומאדים עוד כ-5 דקות. מוסיפים את העגבניות המגוררות, הכוסברה ועלי הקייל ומביאים לרתיחה. ממליחים לפי הצורך.
3
יוצקים את חלבוני הביצים מעל. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מסירים מן האש ומגישים.
4
הצעת הגשה: מגישים עם לחם דגנים קלוי חם, טחינה וסלט.