מתכון

חזה עוף בזיגוג טחינה וסויה

מנה עיקרית עסיסית שמוציאה את המיטב מהעוף

19,949 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דליה רוסו
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דליה רוסו

גיוון: אם אין חומץ תפוחים אפשר להחליף בכל חומץ פשוט אחר.
אם אין שמן צ'ילי אפשר להחליף בצ'ילי טרי או מיובש טחון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

לרוטב:

לטיגון:

להגשה:

אופן ההכנה

משרים את העוף:

1

מערבבים בקערה את חומרי המרינדה. מניחים בכלי אחסון עם נתחי העוף ומשרים עד לילה מראש.

מכינים את הרוטב:

2

ממיסים סוכר בחומץ. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

מטגנים ומגישים:

3

מחממים שמן במחבת ומזהיבים את נתחי העוף משני הצדדים. מניחים את הנתחים בעודם חמים על צלחת ההגשה ומזלפים עליהם מהרוטב. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים עם אורז מאודה.