גיוון: אם אין חומץ תפוחים אפשר להחליף בכל חומץ פשוט אחר.
אם אין שמן צ'ילי אפשר להחליף בצ'ילי טרי או מיובש טחון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
לרוטב:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה
משרים את העוף:
1
מערבבים בקערה את חומרי המרינדה. מניחים בכלי אחסון עם נתחי העוף ומשרים עד לילה מראש.
מכינים את הרוטב:
2
ממיסים סוכר בחומץ. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
מטגנים ומגישים:
3
מחממים שמן במחבת ומזהיבים את נתחי העוף משני הצדדים. מניחים את הנתחים בעודם חמים על צלחת ההגשה ומזלפים עליהם מהרוטב. מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים עם אורז מאודה.