מבצע סכינים אהרוני
חיפוש מתקדם

מתכון לעוגת אוראו הורסת

(1 חוות דעת)
מתכון לעוגת אוראו הורסת
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

נראית מקצועית לגמרי, אבל מוכנה בתוך 4 שלבים בלבד. הבסיס היפהפה עשוי מעוגיות אוראו, שטוחנים עם חמאה ומהדקים לתחתית התבנית. מעל יש קרם מסקרפונה עם פירורי עוגיות ושוקולד, ולבסוף גנאש וקצפת. ילדים יסדרו את החדר שבוע בשביל עוגה כזאת.

חומרים

לבסיס:
לקרם מסקרפונה ועוגיות:
לגנאש:
לקישוט קצפת:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבסיס: מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה רינג (או מרפדים תבנית קפיצית בעיגול נייר אפייה).
  2. טוחנים עוגיות עם חמאה במעבד מזון לפירורים גדולים ולחים. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מקפיאים ל-15 דקות.
  3. מכינים קרם מסקרפונה ועוגיות: מקציפים מסקרפונה, שמנת מתוקה, קפה נמס, וניל וסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה עוגיות קצוצות ושוקולד. יוצקים על הבסיס ומקפיאים לשעה.
  4. מכינים גנאש: מניחים שוקולד בקערה קטנה. מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד וממתינים דקה. מערבבים ויוצקים על הקרם. מעבירים לכמה דקות למקפיא עד שהגנאש מתקשה.
  5. מכינים קישוט קצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה. מורחים על הגנאש ומקשטים ברבעי עוגיות אוראו מצופות. שומרים במקפיא עד ההגשה.
היכרות ללא התחייבות
3 בנובמבר 2015
תגובות

תגובות (3)

  • מורן 3 באפריל 2016 16:25 השב

    חסרה הכמות של השמנת בקרם

    • לי גיל - על השולחן 4 באפריל 2016 12:31 השב

      את צודקת, השמנת נוספה למתכון

  • תמר 4 במאי 2016 13:58 השב

    הכנתי את העוגה והיא פשוט מ-ע-ו-ל-ה

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים