פרסטרויקה: הקאמבק של האוכל הרוסי הטעים

ביצה עלומה גילה אוכל רוסי מופלא ואבי אפרתי אכל במסעדה מעולה שאף אחד לא סופר אותה. סיכום ביקורת מסעדות שבועי
ביצה עלומה, מאקו: נטשקה, תל אביב
ביצה עלומה אכל במסעדה רוסית קטנה וביתית בשוק לוינסקי וגילה גן עדן של כיסונים.
"במסעדה כמו נטשקה אתה נתקל במקצוענות טכנית ובהבנה של טעמים שאתה לא נתקל בה בהרבה מקומות אחרים. זו לא הפשטות, זה פשוט טעים. וזה מה שהופך את נטשקה למקום לחזור אליו, ושוב, לא בגלל התחושה הביתית".
לביקורת המלאה של ביצה עלומה ב"מאקו"
נטשקה – כל הפרטים

אבי אפרתי, וואלה! אוכל: פאסטל, תל אביב
השף במסעדת פאסטל התחלף ואבי אפרתי שמח לגלות שהמסעדה נשארה טובה כשהיתה.
"טיפה פאנקיות, שמשחררת כפתור אחד בחולצה וחושפת קעקוע קטן, ממזרי ויפה – זה מה שפאסטל צריכה כדי שלא תמשיך להיות המסעדה הטובה כל כך שלא נספרת בתמונה הקבוצתית. כך או כך, גם עכשיו טעים שם באמת".
לביקורת המלאה של אבי אפרתי ב"וואלה"
פאסטל – כל הפרטים

חיליק גורפינקל, גלובס: בית קנדינוף, תל אביב
חיליק גורפינקל אכל בבית קנדינוף וגילה מסעדה שהיא גם יפה וגם טעימה.
"בית קנדינוף הוא אם כן יופי של מקום לאכול בו. תרתי משמע. קצת ניקיון באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה, וצפויים לה ימים יפים יותר אפילו".
לביקורת המלאה של חיליק גורפינקל בגלובס
בעת קנדינוף – כל הפרטים

דניאל שק, TimeOut תל אביב: הס 4, תל אביב
בשבוע שעבר אבי אפרתי התלהב מהס 4 של תמר כהן צדק והשבוע זה תורו של דניאל שק להכתיר לה כתרים.
"קפדנות שנרכשה בעבודה במסעדות איטלקיות מכוכבות, בתוספת נשמה נדיבה ואהבה גדולה לאוכל ולבני אדם, יצרו פינת חמד קולינרית שמשום מה נותרה נחלתם של יודעי דבר בלבד".
הס 4 – כל הפרטים
לביקורת המלאה של דניאל שק
