מתכון

אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק

מרץ 2019
אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו
אבטיח על הגריל עם סלסת מנגו ירוק של השפית סבינה ולדמן. צילום: אנטולי מיכאלו

גריל ובשר הן כמעט מלים נרדפות, אבל אפשר לצלות עליו גם פירות ולקבל תוצאה ממכרת

 

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתבלים את האבטיח במלח ובפלפל שאטה וצולים על גריל חם כ־2 דקות מכל צד. מערבבים את כל חומרי הסלסה למעט הכוסברה והבזיל.

2

מניחים את האבטיח על צלחת הגשה ומניחים מעליו 2־3 כפות גדושות של סלסה. מפזרים מעל עלי כוסברה ובזיל ומגישים מיד.