מתכון

אגוזים בסלק וקלמנטינות

ינואר 2020
3 דירוגים
אגוזים בסלק וקלמנטינות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
אגוזים בסלק וקלמנטינות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

אגוזים ו/או שקדים עם מעטה קראנצ'י ומתקתק לנשנוש טעים ובריא

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־135 מעלות.

2

מערבבים את האגוזים עם האבקה והמיץ, מפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ־30 דקות (או שעה, אם משתמשים במיץ סלק במקום באבקה) עד שהאגוזים יבשים. מערבבים את האגוזים כל 10 דקות