מתכון

אוסובוקו טלה בבירה ורכז רימונים

אוגוסט 2017
1 דירוגים
אוסובוקו טלה בבירה ורכז רימונים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
אוסובוקו טלה בבירה ורכז רימונים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

לאוסובוקו המסורתי, שמבשלים ביין או בבירה, הוספתי רכז רימונים. הטעם החמצמץ-מתקתק שלו מחמיא מאוד לבשר

לאוסובוקו המסורתי, שמבשלים ביין או בבירה, הוספתי רכז רימונים. הטעם החמצמץ-מתקתק שלו מחמיא מאוד לבשר. שימו לב שזמן העבודה נטו קצר מאוד.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מוציאים את נתחי האוסובוקו מהמקרר כשעה לפני ההכנה ומפלפלים אותם.

2

מחממים סיר כבד ורחב על להבה גבוהה, מוסיפים שמן זית ומטגנים בכל פעם 4 נתחים מכל הצדדים עד להשחמה. מוציאים לקערה.

3

מטגנים בצל, גזר וסלרי באותו סיר כ-5 דקות תוך כדי בחישה עד שהירקות מתחילים להתרכך.

4

מחזירים את נתחי האוסובוקו לסיר. יוצקים בירה, מים ורכז רימונים ומוסיפים תימין, סוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר חלקית. מבשלים שעתיים וחצי-שלוש עד שהבשר רך. הופכים את הנתחים מדי פעם.

5

מפזרים פטרוזיליה ומגישים או שומרים במקרר ובסמוך להגשה מחממים על להבה נמוכה.