מתכון

אצבעות שוקולד קראנץ'

דצמבר 2015
אצבעות שוקולד קראנץ'
אצבעות שוקולד קראנץ'

לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת

לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

בסיס:

ציפוי:

עיטור:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הבסיס

1

מרפדים תבנית בנייר אפייה וממיסים שוקולד וג'יאנדויה במיקרוגל או על בן מארי.

2

מערבבים את השוקולד המומס עם יתר חומרי הבסיס ויוצקים לתבנית. בעזרת האצבעות או פלטה, מיישרים את התערובת ומהדקים אותה לתחתית התבנית. מעבירים למקרר למשל שעה.

מכינים את הציפוי

3

ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על בן מארי.

4

במקביל, מביאים לרתיחה שמנת, מים, סוכר וגלוקוז. יוצקים על השוקולד המומס וטורפים לתערובת אחידה.

5

יוצקים את התערובת על הבסיס ומיישרים בעזרת פלטה. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

6

חותכים לריבועים בעזרת סכין משוננת (אפשר לטבול את הסכין במים רותחים כדי להקל על החיתוך). שומרים במקרר.

אפשר להחליף את שבבי הקוקוס בפניני שוקולד