שוקוהוליקים - להתפקד!

פאי שוקולד

מעוגת שוקולד ללא אפייה ועד לפאי משוגע - קינוחי שוקולד ממכרים
אוגוסט 2019

כשעוגת השוקולד האהובה פוגשת תבנית פאי – הכל אפשרי. אפשר לשלב פירות כמו אגסים או שזיפים, לייצר עוגת פנקייקים, ואפילו לדלג על שלב האפייה.

טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

טארט מרציפן, תפוז ושוקולד

טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר

פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן

פאי פקאן קלאסי עלול להיות כבד מדי. כאן הוא מקבל טוויסט מעודן בזכות מרכיבים כמו קרמל, חלב וגנאש שוקולד לבן למתכון המלא