טארט שוקולד חלב ודבש של קונדיטור מורן גיל | צילום: שני בריל, סגנון: מרב סריג טארט שוקולד חלב ודבש מאת מורן גיל כשעה ורבע + 5 שעות קירור קל כשר אפייה טארט שוקולדי חגיגי עם תוספת דבש שמעניקה לו מרקם רך וארומה נהדרת למתכון המלא
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר טארט מרציפן, תפוז ושוקולד מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון שעה ורבע + 5 שעות קירור קל כשר קינוחים טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
טארט שוקולד ומוס שוקולד של שף קונדיטורית עפרי רהב. צילום: מיקה גורוביץ טארט שוקולד ומוס שוקולד מאת עפרי רהב כשעה וחצי למתקדמים כשר אפייה את טארט השוקולד הזה, הבנוי מכמה שכבות ומרקמים כנהוג במסעדות, תוכלו להכין לבד בבית למתכון המלא
טארט שוקולד מחלב. צילום מתוך הספר "Babka, Boulou & Blintez" טארט שוקולד מחלב מאת שף אורן גולדפלד שעה וחצי קל כשר אפייה טארט מחלב שמזכיר בטעמו את מרציפן ומשתלב מעולה בקינוחים, במיוחד בקינוחי שוקולד למתכון המלא
טארט שוקולד ושמן זית של שף־קונדיטורית נועה חיים | צילום: שני בריל טארט שוקולד ושמן זית מאת שף קונדיטורית נועה חיים שעה וחצי + צינון קל כשר אפייה השילוב בין שמן זית עדין לשוקולד חלב מניב מלית קרמית בעלת טעם עשיר ומרקם קטיפתי מהמם למתכון המלא
טארט שוקולד של סופיה טייב, סטיילינג: עינב רייכנר | צילום שני בריל (עבור סמסונג Bespoke) טארט שוקולד מאת סופיה טייב 40 דקות+הקפאה וצינון קל כשר אפייה שחיתות שוקולדית כיפית עם כתר של פירות ואגוזים. אפס מאמץ מקסימום הנאה למתכון המלא
טארט שוקלד בעשר דקות עבודה מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר וחגית ביליה טארט שוקולד בעשר דקות עבודה מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) שעה וחצי קל כשר אפייה 11 דירוגים אין ספק שזה יכול להיות הקינוח הקבוע כל ימות השבוע, כולל חופשים ואסרו חג למתכון המלא
טארט פאדג’ שוקולד ואגסים של עינת אביטל. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר טארט פאדג’ שוקולד ואגסים מאת עינת אביטל כשעה וחצי + צינון קל כשר אפייה 1 דירוגים אפשר להכין את הקלתית והאגסים מראש וביום ההגשה רק להוסיף את הפאדג’ ולאפות למתכון המלא
פאי שוקולד וקרם טופי של הודיה הדר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאי שוקולד וקרם טופי מאת הודיה הדר כשעתיים + צינון קל כשר אפייה 1 דירוגים התמכרתי לטעם הטופי שמתקבל כאשר מכינים קרמל מריבת חלב. זוהי גרסת השוקולד, שהעלתה את ההתמכרות שלי עוד שלב למתכון המלא
טארט שוקולד ופיסטוק של חן שוקרון. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר טארט שוקולד ופיסטוק מאת חן שוקרון 50 דקות + 4 שעות התייצבות קל כשר קינוחים 4 דירוגים טארט סופר שוקולדי עם שכבה פיסטוקית ממזרית שמאזנת את המתיקות של השוקולד ונותנת לטארט כולו לוק חגיגי למתכון המלא
פאי פקאן של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח פאי פקאן ושוקולד מאת ליאור משיח שעתיים קל כשר אפייה 5 דירוגים וריאציה בין פאי פקאן ופאי שוקולד, כזה שקלאסי לאפות בעונת הסתיו למתכון המלא
טארט שוקולד ומשמשים צלויים ללא אפייה של רינת צדוק. צילום: שני בריל טארט שוקולד עם משמשים צלויים ללא אפייה מאת רינת צדוק שעתיים וחצי קל כשר טבעוני 3 דירוגים כדי להפחית את השימוש בתנור בקיץ הכנתי עוגה קרה ללא אפייה שמאחדת שוקולד ומשמשים למתכון המלא
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1:30 שעות פקאן למתקדמים כשר 1 דירוגים פאי פקאן קלאסי עלול להיות כבד מדי. כאן הוא מקבל טוויסט מעודן בזכות מרכיבים כמו קרמל, חלב וגנאש שוקולד לבן למתכון המלא
פאי בייגלה בקרמל של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי בייגלה בקרמל מאת שף-קונדיטור ברק כהן 40 דקות עוגות קל כשר 6 דירוגים עוגת שחיתות מתוחכמת, עם טעמים אמריקאיים ושילוב מנצח בין מתיקות הקרמל למליחות הבייגלה למתכון המלא
פאי בננה נוטלה של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי בננה נוטלה מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1 שעה אפייה קל כשר 4 דירוגים החיבור בין בננה לנוטלה אולי נשמע ילדותי, אבל כאן הטעמים הפשוטים מקבלים שדרוג מתוחכם יותר למתכון המלא
פאי שוקולד ומוס קוקוס של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי שוקולד ומוס קוקוס מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1:30 שעות כשר למתקדמים עוגת שוקולד 4 דירוגים פאי שוקולד וקוקוס ללא גלוטן, על בסיס שורטברד מקמח אורז. אפשר להחליף את הבצק בכל בצק פריך אחר למתכון המלא
טארט שוקולד וגראפה של מיכל בוטון. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר טארט שוקולד וגראפה מאת מיכל בוטון 1:30 שעות קל כשר עוגות 1 דירוגים טארט שוקולד הוא קינוח קלאסי. אפשר להוסיף לשכבה העליונה שלו גראפה איכותית, שתתן לו "קיק" אלכוהולי רציני למתכון המלא
מיסיסיפי מאד פאי. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו מיסיסיפי מאד פאי מאת עתליה עין מור 5 שעות למתקדמים כשר אפייה 3 דירוגים בגדול, מדובר בעוגת שוקולד עם מלית שוקולד ורוטב שוקולד למתכון המלא
אצבעות שוקולד קראנץ' אצבעות שוקולד קראנץ' מאת מירב שיינר דצ'נקו 3:30 שעות קל כשר שוקולד לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת למתכון המלא
סמורס' פאי של עתליה עין מור. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו סמור'ס פאי מאת עתליה עין מור 6 שעות למתקדמים כשר עוגת שוקולד 1 דירוגים קחו שתי עוגיות פתי בר, שימו ביניהן מרשמלו מהמדורה וקוביית שוקולד וקיבלתם סמור'ס. זוהי גרסת הפאי המושקעת למתכון המלא
פאי שוקולד טופי-בננה. צילום: דניאל לילה פאי שוקולד טופי-בננה מאת קרין גורן כשעתיים קל כשר עוגות 4 דירוגים פתחתי את הקופסה וגיליתי פאי שוקולד בננה משגע. חברים שהגיעו אחרי הצהריים חיסלו את העוגה ודרשו את המתכון למתכון המלא
פאי מוס שוקולד. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף פאי מוס שוקולד מאת יעל לנדסמן סבריאנו 2:30 קירור+1:30 בישול למתקדמים כשר עוגת שוקולד 1 דירוגים המלית היא מוס שוקולד קלאסי, שיוצר ניגוד מושלם של מרקם וצבע עם ציפוי מרנג השקדים הצחור למתכון המלא
פאי שוקולד של פיצרוי. צילום: בן יוסטר פאי שוקולד של פיצרוי מאת אנה שפירו 1:30 שעות למתקדמים כשר עוגות הקינוח המבוקש ביותר של "פיצרוי" הוא דווקא פאי שוקולד תמים ונטול רכיבים אקזוטיים למתכון המלא
פאי שוקולד לרמאים. צילום: מיכל לנרט פאי שוקולד לרמאים מאת קרין גורן 40 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים הוא נראה כמו פאי שוקולד ומריח כמו פאי שוקולד, אבל בעצם מדובר בעוגה פשוטה ומהירה למתכון המלא