מתכון

ארטיק אננס עם קוביות שזיף

יוני 2019
2 דירוגים
ארטיק אננס עם קוביות שזיף של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
ארטיק אננס עם קוביות שזיף של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

פרי אחד נטחן עם חלב קוקוס והאחר נותר בקוביות קטנות. כך נוצרים ניגודים מעניינים של צבע ומרקם

אפשר להחליף את השזיף בפירות יער. השימוש בחלב קוקוס הופך את הארטיק נטול מוצרי החלב לעשיר בטעם ובמרקם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים אננס, חלב קוקוס ואבקת סוכר במעבד מזון לקבלת מרקם חלק וממלאים תבניות ארטיק.

2

מניחים בכל תבנית 4-3 קוביות שזיף ובעזרת המקל דוחפים אותן פנימה. מקפיאים למשך לילה. מחלצים על ידי טבילה במים חמים.

3