מתכון

בורגול גס עם קישק

נובמבר 2019
2 דירוגים
בורגול גס עם קישק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
בורגול גס עם קישק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

הבורגול סופג את הטעם המופלא של הקישק, וכך מתקבלת תוספת נהדרת לצד תבשילים או מנה שעומדת בפני עצמה

אם אוהבים אפשר לשדרג אותה עם המון עשבי תיבול ופלחי לימון.

לקישק ביתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר על להבה בינונית ומטגנים בצל עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה נוספת. מוסיפים בורגול, קישק ומים עד לכיסוי ועוד חצי ס"מ מעל. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ־20 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים בבורגול.

2

מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כרבע שעה. מפוררים בעזרת מזלג את הבורגול ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל פטרוזיליה, בצל ירוק ונענע ומגישים לצד פלחי לימון.