מתכון

בורקס פלפלים קלויים

1 דירוגים
בורקס פלפלים קלויים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס פלפלים קלויים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

בורקס ביתי מבצק טורקי אמיתי הוא הגילטי פלז'ר המושלם לימי החורף

למתכון הבסיסי להכנת בצק יופקה

ניתן להחליף את בצק היופקה בבצק פילו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים את הירקות בתנור שחומם מראש ל־210 מעלות עד שהם משחימים. מקלפים וקוצצים דק.

2

מעררבים את הירקות בקערה עם שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

3

מסדרים את המלית על הבצק ומגלגלים לצורה הרצויה.

4

אופים את הבורקס במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.