החומרים טבלת מידות ומשקלות
להבנרו מותסס
לחלב שקדים
לקרם שקדים וקליפת לימון
לגרמולטה
לבייבי קישואים מאודים
אופן ההכנה
מכינים הבנרו מותסס
1
מערבבים בקערה הבנרו ומלח ומעבירים לצנצנת מעוקרת. מכסים בבד עם גומייה ומתסיסים 3 ימים.
מכינים חלב שקדים
2
טוחנים מים ושקדים בבלנדר או מעבד מזון לתערובת אחידה ומסננים דרך בד חיתול.
מכינים קרם שקדים
3
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים, למעט שמן זרעי ענבים, לתערובת אחידה. מוסיפים את השמן בזילוף אטי וממשיכים לטחון לתערובת קרמית.
מכינים את הגרמולטה
4
מערבבים בקערה את כל המרכיבים. שומרים את יתר ההבנרו המותסס בצנצנת אטומה במקרר עד 3 חודשים.
מכינים את הקישואים
5
מביאים לרתיחה מים בסיר אידוי ומאדים קישואים 5־8 דקות לריכוך.
מרכיבים את המנה
6
מורחים את קרם השקדים בתחתית קערת הגשה ומזלפים שמן זית. מניחים מעל את הקישואים והגרמולטה ומגישים.