מתכון

ביסקוטי אגוזי מלך ואניס

3 דירוגים
ביסקוטי אגוזי מלך ואניס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
ביסקוטי אגוזי מלך ואניס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוגיות מלאות אופי - טעימות, מתפצחות, אלגנטיות ומקבלות לתוכן בהתמסרות תבלינים, אגוזים, פירות יבשים ושלל תוספות

הן נאפות פעמיים לפריכות מירבית – פעם אחת ככיכר ופעם שנייה בפרוסות דקיקות אחרי שפורסים את הכיכר. הן נשמרות עד חודש ואף יותר בקופסה אטומה.

גיוון: לעוגיות שוקולדיות כהות ממירים 20 גרם (2 כפות) קמח בקקאו, וחצי מכמות האגוזים – בשוקולד מריר קצוץ.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים קמח, סוכר, סודה לשתייה, זרעי אניס טחונים ואגוזי מלך בקערת מיקסר ומערבבים עם וו גיטרה.

2

בקערה נפרדת טורפים ביצים ומחית וניל, מוסיפים לתערובת הקמח ומעבדים 5 דקות במהירות בינונית לבצק אחיד ומעט דביק.

3

מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח. חוצים, יוצרים 2 כיכרות בעזרת ידיים מקומחות ומניחים בתבנית. אופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

4

מחממים תנור ל־120 מעלות. פורסים את הכיכרות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומחזירים לתבנית. אופים 30 דקות עד שהביסקוטי זהובים ויבשים. שומרים בקופסה אטומה.