מתכון

במיה ודג על מצע יוגורט

במיה בשיא עונתה מקבלת כאן את מרכז הבמה, ללא התוספת הקלאסית של רוטב עגבניות

919 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2022
במיה ודג על מצע יוגורט של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט
במיה ודג על מצע יוגורט של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט

המנה הזאת היא מה שנקרא "פשוט אוכל טעים". במיה בשיא עונתה מקבלת כאן את מרכז הבמה, ללא התוספת הקלאסית של רוטב עגבניות. היא משתלבת מעולה עם דג, ויוגורט בהגשה מעגל את הטעמים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מלהיטים מחבת על להבה גבוהה ומקפיצים במיה כ־2 דקות להזהבה קלה. מוסיפים שמן זית, דגים ועגבנייה, מתבלים במלח, זרעי כוסברה ומיץ לימון ומקפיצים כ־3 דקות נוספות להזהבת הדגים.

2

משטחים יוגורט על צלחת רחבה, מניחים מעל את תכולת המחבת, מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.